Steam Tower

Det här är en snygg videoslot från NetEnt som vet hur man skapar en härlig spelkänsla. Här har de verkligen tagit vara på spänningen som finns i videoslots och gjort något extra av det hela. Steam Tower är ett prima exempel på hur man kan få en slot att lyfta genom att lägga in passande funktioner.

Spelets utseende

Net Entertainment är kända för att göra riktigt snygga slots och så är även fallet med Steam Tower. Huvudkaraktären som oftast finns till vänster i bild känns galen och oförutsägbar, något som självklart adderar till helhetsupplevelsen i Steam Tower. Symbolerna passar bra in på Steam Towers tema. Ett exempel är draken som huvudkaraktären har en förkärlek till att slåss emot.

Spelets vinnarmöjligheter

Steam Tower har en väldigt hög utbetalningsfrekvens. I teorin får du tillbaka 97 % av vad du spelar för. Självklart kan du vinna stora summor också och lämna Steam Tower med betydligt fullare fickor än när du började spela.

Våra tips för att lyckas vinna

I Steam Tower kan du få tillgång till själva ångtornet när du spelar med dina free spins. Ju högre upp du kommer desto större chanser har du att kamma hem en riktigt stor vinst. Du kan bland annat få en schysst multiplikator på 7 gånger pengarna.