Pimped

Det här är en videoslot för dig som är ett fan av upp-pimpat! I Pimped är det den ogenererade och överdrivna lyxen som står i fokus. Man har dessutom lagt in en del bonusfunktioner som säkert faller många i smaken.

Spelets utseende

Pimped är en väldigt snygg slot och det är lätt att förstå varför den har blivit så populär. Symbolerna i spelet är självklart influerade av lyx. Bokstäverna och siffrorna är i glimmande silver med en guldkant. Här hittar du också typiska pimpsymboler som för tankarna till 2000-talets gangsta rap.

Spelets vinnarmöjligheter

När det kommer till Pimped och vinstmöjligheterna är det främst maxvinsten som är riktigt intressant. Du kan nämligen vinna upp till 10 miljoner kronor! Självklart krävs det en del tur för att nå det men det finns så klart också lägre vinster. Hur mycket du kan vinna beror också på vilken insats du spelar med. Du kan som minst spela för 10 cent men också för så mycket som 100 €.

Våra tips för att lyckas vinna

Du kommer att ha absolut störst vinstchans när du fixar free spins. För att göra det ska du helt enkelt hålla utkik efter scattersymbolen. I Pimped är det $-tecknet som fungerar som scatter och som kanske kan göra dig rik.