Cosmic Fortune

Om du saknar de gamla goda slotsen med en betydligt enklare utformning men ändå gillar det nya och lite mer avancerade kan Cosmic Fortune vara något för dig. Här har de nämligen lyckats skapa en slot som innehåller bägge delar. Man har också satsat stenhårt på extrafunktioner. Just denna mix har gjort Cosmic Fortune till en riktigt populär slot. Man har dessutom en progressiv jackpot att tillgå!

Spelets utseende

En del av spelet är simpel och gjord i 2D medan den andra är gjord i en modern 3D-grafik. Symbolerna känns levande och effekterna riktigt snygga. Med andra ord är det roligt och underhållande att spela Cosmic Fortune till stor del på grund av spelets härligt lekfulla grafiska utformning.

Spelets vinnarmöjligheter

Den teoretiska återbetalningen når nästan 97 %. Mjukvaruföretaget bakom Cosmic Fortune, Net Entertainment har sedan länge insett att det är en bra idé att ge tillbaka en så pass stor del av vinsten till spelarna. Det kan vara en anledning till att NetEnt blivit en av de största aktörerna på marknaden.

Våra tips för att lyckas vinna

Det är främst 5 funktioner som ger dig fina priser i Cosmic Fortune. Om du vinner en stor vinst i spelet är det troligtvis tack vare wildsen, Jackpot Game, Free Falls Bonus eller Avalanche. Du kan som mest satsa 750 kronor och då kan du så klart vinna löjligt stora summor pengar.