Chinese New Year

Namnet avslöjar vad det här spelets tema är – det kinesiska nyåret. Det här är ett spel som blivit rätt populärt även bland svenskar trots att det inte är Net Entertainment som ligger bakom det. Här är det Play’n Go som känt att det behövdes ett till spel med Kina-tema.

Spelets utseende

När det kommer till temat har man lyckats hålla den röda tråden väldigt bra. Ett exempel är bonusspelet som låter dig själv välja en av fem raketer. Om du väljer rätt kommer du att kunna vinna riktigt fina vinster som säkerligen är välkomna. Själva grafiken är ganska simpel men den gör sig ändå bra i spelet och känns stundtals väldigt mysig. Ett kinesiskt nyår innebär också att man döper året efter ett djur. Därför har man lagt in en väldans massa djur i spelet.

Spelets vinnarmöjligheter

I det här spelet kan du som mest satsa 18,74 € per omgång. Det betyder så klart att den maximala utbetalningen inte är riktigt lika stor som i många andra slots. 150 gånger pengarna som är maxvinsten kan så klart ändå bli till en riktigt stor vinst.

Våra tips för att lyckas vinna

Om du kommer till bonusspelet vet du att du kan vara något stort på spåret. Det här är stället i spelet där du verkligen vill att turen ska vara på din sida. Det är nämligen i bonusspelet du kan vinna maxsumman!