Punto Banco

Punto Banco är ett riktigt populärt bordsspel. Baccarat är ett nästan helt identiskt spel. Ibland kallar man till och med Baccarat för Punto Banco och vice versa. Punto Banco fungerar så att den vinnande handen ska komma så nära 9 som möjligt. Du väljer att spela på att antingen Punto (spelaren) eller Banco (croupiern) kommer närmast. Det betyder att du kan få en sämre hand men ändå vinna om du satsar på Banco.

Spelets vinnarmöjligheter

Punto Banco är ett spel som är tätt sammanknippat med höga insatser såväl som utbetalningar. Det har bara blivit så att många av de riktigt stora spelarna föredrar att spela Baccarat. Man kan säga att Punto Banco är ett spel som är lätt att spela men svårt att verkligen bemästra. Om du är riktigt skicklig kommer du att ha goda möjligheter till att gå plus i längden. Då krävs det förmodligen att du tränar väldigt mycket.

Våra för tips att lyckas vinna

Det kan vara bra att du på förhand har en strategi för att lyckas vinna. I grunden handlar det om att du ska ha goda kunskaper i att värdera chanserna för ett visst utfall. Om du blir bra på det är det troligt att du kommer lämna bordet med mer pengar än när du först satte dig där.