Pai Gow

Det här är ett oerhört klassiskt spel. Tyvärr finns det allt för många som aldrig hört talas om denna tidlösa klassikern. Om du inte känner till Pai Gow sedan tidigare kan det vara hög tid att du bekantar dig med detta kinesiska spel.

Spelets utseende

Pai Gow är en spelform. Det betyder att det kan se lite olika ut beroende på var du spelar det. Skillnaderna mellan olika Pai Gow-automater kan faktiskt vara ganska stora. Vad du kan göra är att helt enkelt hitta ett spel med en design du tycker om.

Spelets vinnarmöjligheter

Det gäller att ha tur i Pai Gow men precis som i poker är det också viktigt att vara skicklig för att spelandet ska vara hållbart i längden. Du ska helt enkelt försöka lista ut om du har en tillräckligt stark hand för att kunna knäcka dealerns hand. Du kan prova Pai Gow här på sidan för att få dig i en inblick i hur spelet fungerar och om det är en spelform som passar dig.

Våra för tips att lyckas vinna

För att du ska kunna lämna bordet som en vinnare gäller det att både ha tur men också skicklighet. Tur är något som kan hjälpa dig då och då medan skickligheten är det som kan få dig att gå med vinst sett till det stora hela. Se därför till att du har en strategi som du följer stenhårt. Det är vad många experter svarar när man frågar hur de blivit framgångsrika på spelet.