Populära table games

Ett table game är ett sorts hasardspel som man spelar med minst en dealer eller liknande. Det här skiljer sig en del från exempelvis videoslots där det bara är du som spelar. I ett table game spelar du alltså mot en dealer eller croupier. Några spel vi på Spelmania rekommenderar inom genren är Pai Gow, Punto Banco och Red Dog Progressive.

Viktigt med känslan för spelet

När det kommer till table games är det viktigt att ha en känsla för vad man ska satsa på och när. Här ställs det betydligt högre krav på dig som spelare jämfört med exempelvis videoslots. Däremot har du så klart fina möjligheter att vinna priser om du lyckas bli väldigt bra på ett spel. I de flesta spel är det viktigt att du lär dig sannolikheten för att något ska hända. Vilka slutsatser kan du dra av de kort som redan visats upp i spelet? Genom att lära dig spelet kommer du att ha betydligt högre vinstchanser. Du kan få lite hjälp på vägen genom att ta hjälp av någon av alla de spelguider som finns på internet. Det kan också vara en bra idé att provspela spelet om låtsaspengar innan du spelar med riktiga, något du kan göra på vår sida.

Testa table games direkt på sidan

Det bästa sättet för dig att se om du gillar ett spel eller inte är så klart att testa det. Vi på Spelmania ger dig möjligheten att enkelt kunna provspela. Att registrera sig på en sida kan ta en liten stund och det är inte alltid som man vill spela om pengar när man inte känner till spelet. Då passar det utmärkt att provspela demoversioner av våra table games. Då får du spela med låtsaspengar för att se om det är något för dig. Kanske kan något av spelen här på sidan bli till ditt nya turspel? Vi rekommenderar bland annat Punto Banco/Baccarat, Red Dog Progressive och Pai Gow. Alla är exempel på spel du kan provspela i demoform på sidan.