Viking Age

Man kan tycka att vikingatiden borde vara ett omåttligt populärt ämne att göra slots kring. Det finns så klart några exempel men Viking Age sticker ut i samlingen och ger dig som spelar en riktigt kul vikingaupplevelse. Förutom ett roligt tema är det ett minst sagt spännande spel. Man har absolut inte glömt bort specialfunktioner som så klart adderar till spelupplevelsen.

Spelets utseende

Man har använt sig av stereotypiska vikingasymboler. Männen såväl som kvinnorna är stora och starka och är nog inga man skulle vilja råka på i verkliga livet. I övrigt är det en riktigt snygg 3D-slot du verkligen borde testa. Det kan du göra direkt här på Spelmania!
Spelets vinnarmöjligheter I Viking Age kan du spela en grym bonusrunda med roliga animationer. Utöver det har man så klart inte glömt bort free spins eller andra bonusar heller för den delen. Du kan satsa så lite som 30 cent och så mycket som 150 € per omgång när du spelar.

Våra för tips att lyckas vinna

Om du tar dig till bonusrundan kan du vinna fina priser. Du kan också få mycket guld i din skattkista i free spins-läget. Det är bara att hoppas att du lämnar spelet med fickorna lika välfyllda som när vikingarna lämnade kontinenten.