Under the Sea

Namnet Under the Sea för tankarna till den klassiska filmen Den lilla sjöjungfrun. Det verkar vara precis det som mjukvarutillverkaren Betsoft haft i åtanke. Man har nämligen lånat en del från filmen men ändå lyckats göra en egen och spännande grej. Under the Sea är ett perfekt exempel på en modern slot. Dels för att den är snyggt gjord men främst för att den ger dig som spelar möjligheten att vinna på så många olika sätt.

Spelets utseende

Under the Sea är en snygg slot. Man har använt sig av en animeringsstil som på något sätt påminner om Pixar-klassikern Hitta Nemo. Man följer spelets tema tydligt och håller sig alltid under havsytan.

Spelets vinnarmöjligheter

I Under the Sea har man satsat ordentligt på specialfunktioner. Ett bra exempel är spelets wild. Den ersätter inte bara alla vanliga symboler utan förvandlas också till en multiplikator! När det kommer till free spins kan du få upp till 15 stycken sådana. Dessutom blir alla dina free spins-vinster automatiskt multiplicerade med 2x. Bonusspelen är även de väldigt trevliga historier med fina vinstchanser.

Våra för tips att lyckas vinna

I Under the Sea har du flera sätt du kan vinna riktigt stora potter på. Även om spelet inte har någon progressiv jackpott kan du vinna stora summor i bonusspelet. Du kan också vinna oerhört mycket pengar även utanför bonus- och freespins-läget tack vare att wild-symbolen kan fungera som en multiplikator.