Mr Vegas

Det finns visserligen flera välutvecklade 3D-slots på marknaden med Las Vegas som huvudtema. Frågan är om inte Mr Vegas är bäst av dem alla? Mr Vegas är ett helhetspaket där grafiken tillsammans med spelets uppbyggnad med free spins och bonusspel kan erbjuda dig som spelare en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Spelets utseende

Det här spelet är oerhört snyggt! Mr Vegas är en 3D-slot i dess sanna bemärkelse och man har dessutom lyckats dra nytta av detta när man utformat spelets alla funktioner. Symbolerna har en väldigt snygg grafik och är lite smått humoristiska, inte minst den lite tjocka farbrorn med flugan. Alla symboler har en tydlig anknytning till Las Vegas. Man har lyckats hålla sig till spelets röda tråd när man utformat grafiken.

Spelets vinnarmöjligheter

I Mr Vegas har du så mycket som två free spins-lägen. Utöver det kan du också spela två spännande bonusspel. Detta betyder så klart att det främst är i dessa spellägen som du vinner de lite större potterna. Du kan som minst satsa 3 kr per omgång och som mest hela 1500 kr.

Våra för tips att lyckas vinna

Om du spelar ofta ökar dina chanser att ta hem den progressiva jackpotten som finns i spelet. I övrigt är det free spins-lägena och bonusspelen du behöver satsa på för att ha chansen till att i slutändan lämna Mr Vegas med tjockare plånbok än när du kom dit.