Good girl Bad girl

I Good girl Bad girl har man valt att dela upp världen i svartvitt. Det är den goda sida och den onda sidan som slåss mot varandra. Mitt i denna kamp har du möjlighet att vinna stora priser. Good girl Bad girl är fullkomligt sprängfylld med diverse specialfunktioner som wilds, multiplikatorer och free spins. Det finns dessutom ett bonusspel du kan nå. Som om det inte vore nog har man också lagt in en progressiv jackpott i spelet.

Spelets utseende

Det är ett snyggt spel där ena halvan av skärmen tillhöra det goda och den andra det onda. Man har valt sig av symboler som verkar höra hemma antingen ovan molnen eller långt ned under marken där det är varmt, väldigt varmt.

Spelets vinnarmöjligheter

Man har lyckats implementera det goda mot det onda även i själva spelet. Det goda representerar i det här fallet valet att inte chansa lika mycket. Det betyder att du kommer vinna oftare men att du inte kommer kunna kamma hem lika stora summor varje gång. Den onda sidan är mer riskfylld. Om du gillar att ha möjligheten att vinna riktigt stora vinster hör du verkligen hemma på den mörka sidan. Du kommer däremot inte att vinna lika ofta så det är helt enkelt en smakfråga som bara du vet svaret på.

Våra för tips att lyckas vinna

Eftersom att spelet har en progressiv jackpott har du chansen att vinna löjligt mycket pengar bara genom att spela och ha turen på din sida.