Arrival

Det här är ett på många sätt väldigt annorlunda spel från Betsoft. Spelet har nämligen en något annorlunda ingrediens – aliens. Bara själva temat kan vara en anledning att testa spelet. Det är dessutom ett mycket bra och välgjort spel både sett till grafik och spelfunktioner.

Spelets utseende

Arrival har en retroaktig grafik som inte alls blir tråkig. Den är faktiskt riktigt snygg och spelutformarna har lyckats väldigt väl på den fronten. Bland spelsymbolerna hittar du bland annat aliens, robotar och en kvinnlig hjälte. Man har dessutom gjort bonusspelen väldigt roliga genom animationerna.

Spelets vinnarmöjligheter

I Arrival kan du spela för så mycket som 150 € per omgång. Om du väljer att spela med en så hög insats kan du så klart vinna mycket pengar samtidigt som du självklart även tar en stor risk. Något som är intressant är att man i Arrival valt att strunta i wild-symboler vilket man får se som modigt. Istället har du härliga free spins och två bonusspel att tillgå!

Våra för tips att lyckas vinna

Om du lyckas nå bonusspelen vet du att du kan klicka hem riktigt stora vinster – det gäller bara att du har turen på din sida i det läget. I Arrival får du inte tillgång till t.ex. free spins så ofta som i många andra spel. Det betyder dock att du har oerhört stora vinstchanser när du väl tagit dig dit.