Populära 3d slots

En 3D-slot är en spelautomat i 3D precis som namnet avslöjar. 3D-slots är ett begrepp man inte hör lika ofta nu för tiden som när de precis kom ut på marknaden. I en 3D-slot känns det som att karaktärer, symboler eller spelplanen på något sätt sticker ut genom skärmen. Om du jämför en modern 3D-slot som Gonzo’s Quest med de gamla hederliga enarmade banditerna kommer du att märka en enorm skillnad. De nya och välutvecklade slotsen påminner till utseendet snarare om ett högupplöst tv-spel än en enarmad bandit.

Spelkänslan

En 3D-slot kan ge dig som spelare en helt annan spelkänsla än en enarmad bandit eller någon annan spelautomat som inte är i 3D. Tack vare den nya tekniken har man kunnat göra något mycket mer av spelen. Numera är inte det enda spännande med spelet chansen att vinna utan spelandet i sig har kommit att bli en upplevelse. Mjukvarutillverkarna som ligger bakom spelen så som NetEnt och Microgaming vet hur man gör 3D-slotsen roliga och underhållande att spela.

Provspela

För att du ska veta om ett spel har den rätta spelkänslan kan du enkelt prova det här på Spelmania. Vi har nämligen demoversionerna av spelen du kan testa innan du bestämmer dig för att spela om riktiga pengar.